فرهنگسرای ایثار و شهادت چگونه ساخته و افتتاح شد
از همان ابتدا که به جای ساختن فضایی ساده و تاثیر گذار و مطابق فرهنگ انقلابی شروع به ساخت، چنین سازه بی مفهوم و پر خرجی که کوچکترین ارتباطی با فرهنگ ایثار و شهادت ندارد کردند پیش بینی نمودیم که هدف چیز دیگری است و اینجا کسی دغدغه انقلابی ندارد.
هیچ فکرش را کرده اید چرا این فرهنگسرا در سمت راست ورودی، جایی که از خیابان آزادی دیده شود ساخته نشد؟ چرا ساختمان فرهنگسرا ساده تر و کم هزینه تر ساخته نشد و برای آن حدود یک میلیارد تومان هزینه داده شد و گویا هنوز خرج ها دارد؟ چرا اگر قرار بود فرهنگسرا به جای نمایشگاه شهدا با نمایشگاه نقاشی غیر مرتبط شروع به کار نماید بر روی آن نام ایثار و شهادت نامیدند؟ و آن را نزدیک گلزار شهدای گمنام بنا کردند؟
بسم رب الشهدا و الصدیقین
امام خامنه ای:
بار دیگر به مسئولان تأکید میکنم از مجموعه های خودجوش مردمی که در سراسر کشور مشغول کار فرهنگی هستند، حمایت کنند.
95/1/1 حرم مطهر رضوی
هنر، نزد ما مقدس است و ارزشمند، اما هنر نباید بازیچه اهداف سیاسی و … قرار بگیرد. نمایشگاه نقاشی که حاصل زحمت جوان هنرمند بهارستانی است ولی قبلا 20 روز در خانه فرهنگ حکمت شهرداری دایر بوده است، نباید دستمایه ای شود برای عدم اجازه برگزاری نمایشگاه پوستر خط سرخ با موضوع شهدای مدافع حرم، آن هم در فرهنگسرای ایثار و شهادت.
موضوع از آن قرار است که نمایشگاه پوستر خط سرخ که پوسترهای آن پس از رایزنی ها و تلاش های بسیار توسط جوانان انقلابی برای نمایش در شهر بهارستان به امانت گرفته شده بود بدلیل مخالفت متولیان فرهنگی شهرداری در فضای باز گلزار شهدای گمنام شهر بهارستان، با حضور امام جمعه محترم و جمعی از خانواده معزز شهدا و مردم انقلابی شهر بهارستان افتتاح گردید و 200 متر آن طرف تر در فرهنگسرای ایثار و شهادت نمایشگاه نقاشی مذکور برای بار دوم برگزار گردید.
فرهنگسرای ایثار و شهادت در حالی با نمایشگاه نقاشی غیر مرتبط شروع به فعالیت نمود که گفته می شود تا کنون حدود یک میلیارد تومان از بیت المال برای ساخت آن هزینه شده و گویا صد ها میلیون دیگر برای تکمیل آن باید هزینه شود. فقط کافی است یک بار وارد ساختمان فرهنگسرا شویم تا آروز نماییم که ای کاش به جای این سازه عجیب و غریب و بی مفهوم، ساختمانی ساده تر ولی کاربردی تر با هزینه ای بسیار کم تر ساخته شده بود. فرهنگسرایی که هنگام توجیه شکل ظاهری آن گفته شده نماد مردی در حال سجده است ولی پاسخی داده نشده که چرا این مرد پشت به قبله سجره کرده است؟
خلاصه آن که بار ها گفته ایم و تکرار می کنیم که عملکرد فرهنگی شهرداری بهارستان بسیار نگران کننده است و ساخت این فرهنگ سرای میلیاردی بار دیگر نشان داد که در مسائل فرهنگی تا زمانی که برنامه مدون و مشخصی وجود نداشته باشد و افراد بی تخصص و بی دغدغه بر کرسی های تصمیم گیری فرهنگی تکیه بزنند، صرف هزینه های کلان، نتیجه ای جز حرام کردن بیت المال ندارد.
بار دیگر از شهردار محترم بهارستان جناب آقای مهندس فاتحی و رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر بهارستان جناب آقای مهندس ابراهیمی خواهشمندیم تا فرصت باقی است در اواخر دوره مدیریت خود فکری به حال فعالیت فرهنگی شهرداری بهارستان کرده و از ایشان می پرسیم تا کی خواسته های جوانان و دانشجویان انقلابی شهر بی پاسخ خواهد می ماند؟ یادتان باشد شما مجددا به رای مردم نیاز خواهید داشت.
برچسب ها :شهر بهارستان ، شهرداری بهارستان ، فرهنگسرای ایثار و شهادت ، کار فرهنگی ، کمیسیون فرهنگی شورای شهر بهارستان ، گلزار شهدای گمنام ، محمد ابراهیمی ، مهدی فاتحی ، هنر
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰